Jag kommer kudden...

Dagen har varit lite upp och ner. Hoppas morgon dagen blir bättre!

God natt på er!! <3

Emmy<3

Sitter just nu jämte konstig men underbar vän. Vi sitter här och skriker på varandra. Fråga inte varför för det har vi inget svar på! Nu gör halsen ont och magen värker på grund av allt skratt :) Vi ska snart ta bussen till stan för att ta en fika och kanske gå på bio, om det finns platser kvar. Vi tog även en fin dagens outfit bild. Här har ni den:

Vitt linne från H&M
Svart linne från Ginatricot
tights från JC
kofta från H&M
Skärp från GinaTricot


Kändisar utan smink

Visst blir man avundsjuk på hur snygga och perfekta kändisarna är. Dom är snygga det är sant, men inte så perfekta som man skulle kunna tro. Tänk vad lite smink och retuchering kan göra!








       
       

Jag hittade bilderna här.

Queen's garden

Nu har snön börjar smälta och gatorna fulla med slask. Usch det är det värsta, hellre snö än slask. Så det så. Fast helst vill jag ha vår/sommar och det är jag nog inte ensam om att vilja :) Jag har då hål i mina stövlar så all slask bara sipprar in till sockan så idag i skolan har jag gått med ett hav av vatten i min sko. Eller, ett hav var väl att ta i men iallefall en liten böl.

När jag var i Turkiet i sommras så var vi på en bar som hette Queen's garden i Alanya. Någon som varit där?? Där stog killarna på baren och dansade kolla bara här :) Fast här var dom ganska lugna men inte den andra killen från höger. :)


Hundar små!!

Hallå. Skolan idag var väl okej. Hände inget speciellt. Efterår så hängde Emmy med mig hem och vi käkade riktigt mumsiga mackor. Rnda mackor med falukorv på. Det kan man kalla lyxmat!!! Emmt skvätte även väldigt mycket vatten när hon drog ner kranen för långt. Klant :)  Sen så drog vi till Moa och skulle kika på hennes hund små söta valpar!! Jag visade Emmy lite vart alla kändisarna bodde, eller rättare sagt folk som går på våran skola. Hundarna var underbara, så söta. De hade tre fullvuxna hundar, Birk, Ronja och Alfred :)

Nu läxläsning.

Jo här har ni en bild på två av dom :)





Linda Rosing

Nu börjar " Den rätta för Rosing". Det måste man bara se. 20.00 på kanal 5. Tv here i come!!!


Ajajaj

Vi tog blodprov på no:n idag för att kika vilken blodgrupp vi hade. Jag hade då 0. Jag tyckte faktiskt att det gjorde riktigt ont men jag kanske har känsliga fingrar vem vet. Nu har jag iallrfall ett litet litet blå märke på fingret me jag lever.

Ingen har väl missat att det är semeldagen eller fettisdagen. Så när alla var hemma så gjorde mamma i ordning semlor. Jag gillar inte mandelmassa så jag tar med hallonsylt på. Kanske lite barnsligt men jag är fakiskt bara 15 snart 16 år. När jag är 16 så ska jag försöka skärpa mig. Lovar. hehe...

Nej, nu har min tid att slappa framför datorn efter skolan tagit slut för länge sedan så nu ska jag plugga lite engelska glosor och kanske öva lite på europas länder som vi har prov på på fredag.
Jo jag måste även berätta imorgon så ska jag, Emmy och Ellinor till Moisen och kika på hennes hund gulliga hundvalpar :) Mysens. :)

Ciaaaao!!


VINTER KOLLAGE :)


Katten min!

Har inte gjort något speciellt idag. Slutade skolan kl 13.05 och idag så väldigt speciellt dag för idag åkte emmy coh ellinor med i min buss :) Alltid lika trevligt. Jag kom hem, ställde mig direkt och gjorde pannkakor (min favorit, kan inte få nog av det) Sen blev det yttligare en kvällspromenad idag. Mamma stog innan för dörren i mitt rum och såg på mig med sina hndögon och bad mig att följa med. Så det är bara att göra. Men det är mysigt att bara gå och prata lite med mammsen och det är skönt när man kommer in sen och känner sig lite duktig :)

Bara för att jag tycker om min söta lilla kissemisse så har jag skapat ett fint kollage med bilder på sötnosen. Hon är så söt och innan idag så jamade hon och höll på för hon vill gosa. Så ho klättrar upp på skrivbordet och lägger sig :) Se men inte röra :)



Emil Hegle Svendsen

Hallåjsan bloggen :)

Idag var jag en sväng med mammsen istan. Alltid lika mys :) Jag fick med mig två nya favvo grejer hem. Ett par svarta runda örhängen (syns väldigt dåligt på bilden, webben fettu) Och en underbart söt blommig topp/kort tunika. Ännu en dålig bild jag vet, batteriet på kameran är slut och orkar inte ladda så då får det bli lilla webben. Mamma är ute och går, pappa är på jobbet och robin har en kompis så jag är lite ensam men nu jamar Curry för fullt i korridoren så nu får jag väl gå och gosa med kissekatten lite :)

Jag vill bara meddela Emmy & Ellinor att jag kollade på skidskytte imorses :) Och jag såg Emil Helge Svendsen, och jag måste erkänna att han var lite gullig :) och jag måste även gratta Norrmännen för guldet i staffeten :)


 199:- från Lindex!


49:- från ginatricot!


 Emil hegle svendsen

Farliga gurkor

Hahaha. Hon är livrädd, och då menar jag verkligen livrädd för gurkor. Hur kan man vara rädd för gurkor? Det är ju inte så att dom hoppar på en och äter upp en som läskiga spindlar kan ;) hehe. När hon ser en liten oskyldig gurka så börjar hon stor gråta och spinga iväg i panik. Stackare, och så jobbar hon som servitris som lingon på moset.
Tänk vilket liv. Inlagde gurkor finns det ju rätt gott om i USA. Tycker synd om henne men kan inte låta bli att skratta.

Se själva!



Rubrik?

God morgon på er allesammans! :) Sovit gott? Mamma väckte mig i morse kl 08.15 för vi skulle ut på en morgon promenad på sjön. Det var lagom kallt och härligt. Pappa och hans kompis var ute och pimplade. De hade säker satt upp 10-15 st. Och dom hade levande fiskar som bete!! :( Stackars små fiskar som häger i kroken och bara väntar på att bli uppätna!!! Det är nästan så man skulle rapportera detta till kallafakta för djurplågeri!!

Nu ska vi ut på isen igen och åká skridskor, vi sak plåga upp en bana så det går att åka. Senare i eftermiddag så kanske jag ska köra lite mer bil på isen, det var ju såå roligt :) Jag har redan börjat kolla på blocket.se efter bilar. Jag hittade en super söt mini cooper (se bild längre ner) men det är ju två år kvar innan jag är 18 år så jag får väl lugna ner mig lite!

Ha en super bra dag så hörs vi sen. Jag har en super roligt video att visa sen så kom tillbaka, ni kommer inte att ångra er! :)


- jag och curry efter frukosten! :)

Kläder från Asos.com och från H&M


En riktigt söt klänning!!


En gullig kjol.


En cool väst med nitar och fransar. Som kan matchas med en vit oversize
t-shirt och jeansshorts och ett par snygga gladiatorsandaler!


Ett sött linne.


En snygg sommar outfit, men jag skulle nog bytt ut skorna
mot ett par snygga pumps eller gladiatorsandaler.


Från H&M:







Köra bil, dedu!

Vet ni vad? Jag har kört bil för första gången i mitt liv :) Detva as roligt men såklart riktigt knepigt med alla dessa pedaler och knappar och liknande. Men det gick förvånansvärt bra för att vara första gången, och det bästa var att vi körde på isen så man behövde inte lägga så mycket uppmärksamhet på omgivningen och bara fokusera på bilen. Jag klarade till och med att växla utan att det bliev tvärstopp( bara en gång ;) ) Jag längtar till nästa gång jag vill lära mig mer. Men egentligen är jag ju inte 16 år en man jag fyller i april så det är inte så långt kvar. Och på isen är det ju inte så mycket som kan hända!

Idag i skolan så fick Ellinor migrän stackaren!! Hon spydde tilloch med när hon kom hem så nu tycker jag ALLA ska gå in på hennes blogg och tycka synd om henne :) <3

Ska kika lite på shopping sidor och slänga upp lite favoriter. Den som väntar på något gott.... :)


- Åhh min drömbil :) Sååå söt!

Inget viktigt.

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Inget speciellt. På spanska så såg vi på en spank tv-serie som går varje dag. Ungfär som vänner eller andra avenyn. Det va ingen text bara spanskt tal. Man fattade ju ingenting men den verkade bra ;)

Nu sitter jag här och äter mellenmål och läser lite bloggar. Det finns så många bra bloggar, men det går ju inte att följa alla även i fast man skulle vilja. Ne nu ska jag sluta babbla och göra lite läxor.

Ciaaao!


Gratis Kläder

Jag har precis blivit medlem på en super bra sida. Gratiskläder heter den, där tjänar man ihop poäng genom att värva medlemmar och att bara pesöka hemsidor. Kanon enkelt. Man kan välja mellan present kort från H&M, JC och Nelly.

Det är bara att gå in på den här länken, bli medlem och börja samla poäng! :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=486



Rädsla

Det är mycket grejer man är rädd för här i världen, saker som får en att rysa. Min värsta rädsla är att gå ensam ute en sen kväll. Man hör helt vanliga ljud som man tycker är läskiga just då. Man känner på sig att någon följer efter en vilket resulterar i att man får panik. Man springer. Det som har gjort mig så rädd för det är ju alla hemska saker som händer, allt det hemska händer ju för det mesta på kvällen när man är ensam och rädd.
Här är lite fler av mina rädslor:

1.Spindlar
2.Havet (flyga över havet) läskigt
3.Förlora mina bästa vänner.
4.Tåg, inte att åka, men jag får panik och jag vet inte vart jag ska ta vägen när tåget kommer. De läskigaste tågen är de långa utan passagerare. De tar aldrig slut.


Vilka är era rädslor?

Klipp Klipp

Klippningen gick kanoners. Det blev inga stora förändringar klippte bara topparna och klippte upp håret lite mer. Och sen så blåser dom ju det så fint efteråt. Så man känner sig så fin när man går därifrån. Men håret känns så kort nu för hon klippte ju säkert 3 cm. Men jag är jätte nöjd.  Hur har eran dag varit?

Så här blev resultatet:


- Inte så jättestor skillnad men topparna är finare!

90210

Nu börjar 90210 på tv400. En super bra serie. MISSA INTE DETTA!! :)


Gott med grishjärta!

Hallå. Det blev inget bloggande för min del i går men jag var ute nästan hela dagen. Solen lyste så vi drog ner till sjön sm ligger ca: 250 meter från vårat hus :) Vi drog på oss skridskorna och så åkte vi bort till en udde och grillade korv och fikade! Och läste på korv förpackningen, vet ni att det är gris hjärta i korv det är även lite gott grisfett i det oxå, viss blir man sugen, right? :/. Jag, nyfiken som jag är, skulle kolla hur tjock isen var. Så jag tog yxan och började hugga ett hål. Och jag hökll på säkert i en kvart och jag högg och högg, Isen var ca: 25 cm tjock. Det tog sin lilla tid. Sen när vi kom hem så åt vi hamburgare och kollade på Beck- Gamen. Mycket spännande.

NU ska jag snart ta bussen till stan och klippa mig. Spännande. Men jag ska nog inte göra några stora förändringar bra klippa topparna, och kanske klippa upp håret lite mer. Fr se hur det blir.  Kanske visar bild sen. Ne nu måste jag diska efter mellanmålet.

Ciiaaao




Melodifestivalen del 2

De flesta såg väl på melodifestivalen precis nyss. Jag tycker röstnings systemet inte alls är bra, de vill bara tjäna ännu mer pengar. Programledaren Petra är väl sådär, hon är väl lite små rolig ibland men hon är lite väl mycke om man säger så. Jag tycker att det var en riktigt bra delfinal men många bra låtar  Vad tyckte ni om Melodifestivalen idag?

Jag måste väl erkänna att jag har varit ett riktig Måns fan som klippte ut alla bilder på honom ur tidningar med mera. Som jag sedan satte upp på min garderob, bilderna sitter fortfarande kvar jag ska nog ta ner dom snart.

Bäst i kväll var Heat och Måns Zelmerlöw så det var kanon att de gick vidare till finalen i den stora vita golfbollen.

  • Måns låt var väldigt bra, det kommer bli en riktig radio dänga
  • Heats låt var oxå riktig bra, en skön låt som an kommer få på hjärnan.
  • Lasse Lind är bara en Håkan Hellströms kopia. Jag är ledsen men det räcker med en som Håkan.
  • Lili & Susis låt var oxå bra och den kommer nog gå till finalen sen i andra chansen.
  • Markoolios låt var lite små mysig men inget för melodifestivalen.
  • Amy diamond tyckte jag hade lite barnsliga kläder på dig, hon är ju faktiskt 16-17 år. Låten var bra men även den lite små barnlig, är det bara jag som tycker så?
  • Cokies and Beans hade oxå en skön låt men inte mer än så.
  • Jennifer Brown var inte så speciell, jag kommer knappt ihåg hennes framträdande!




Solen tittade fram minsann

Det blev ingen städning för min del idag, vi var ute på en prommenad på sjön i det fina vädret! Pappa började jaga mig när vi gick på isen. Så det var bara för mig att springa för livet. Jag vann såklart ;)  Sen när vi kom hem så fikade vi och så nu sitter jag här igen!! Som vanligt. Pappa är i stan och kollar på tavlor, mamma åker skridskor på sjön, hon får aldrig nog av motion den kvinnan, och Robin, bror min, sitter vid sin egen dator. Vi är väldigt sociala, i know.

Jag fotade även lite när vi var nere vid sjön, så här har vi bilderna!

Glad alla hjärtans dag!! 









Alla hjärtans dag! <3

Glad alla hjärtans dag, eller vad man säger. Jag vaknade upp av att min mobil lät kl 8.00 :/ Jag hade ju satt på en påminnelse att min kusin Olivia fyller år idag! Så det var bara att klättra ner från min vånings säng, jag har så litet rum så det får inte plats att ha någon säng på golvet. Grattis till Olivia som fyller 13 år idag.
Sedan somnade jag om och gick upp vi 10.00. Då stog det en jättemysig frukost i köket som mamma hade fixat. Tack mamma :) <3

Idga blir det en till tråkig dag hemma, ev. ska jag städa mitt rum få se hur det blir med det. Det slingrar man sig lätt ifrån men det är ju så tråkigt. Tänk va mycket andra roligare saker man kan göra. Just nu käkar jag Ako soft chok! Riktig goda kolor:)

Här är lite bilder på mitt nyköpte linne från H&M för 69:-, ako kolorna, mitt stökiga rum och på mitt favorit påslakan med Tarzan på som jag fick för många många år sedan av mormor och morfar.


- jag tog även på mig ett par svarta shorts från H&M,
svarta sandaler från Ellos.se och ett svart flätat skärp från Gina.
Och så har jag ett vanligt svart linne under.
Det är väl ungfär så här jag kommer att se ut i sommar bla.


-Det ligger grejer över allt, blir så trött!!


-Mums..


-TARZAN!!




NattiNatti

God natt mina kära läsare! Sorry för kass uppdatering idag men ska försöka bättra mig imorgon. Idag var jag som sagt i stan med Emmy och Ellinor. Blev bara lite shopping, dvs ett vitt oversize linne och en stor svart tisha från H&M. För jag sparar mina pengar till London resan den 18 mars. Åhh vad jag längtar, då blir det shopping på oxfors street så det står härliga till :)

Ska sova nu, natti natti

Sanna



Kissie har blivit galen!

Kissie lottar ut presentkort på antingen H&M eller på kicks för 1000:-. Man kan ju ge det ett försök!

Velig eller vad?

I'm home!! Dagen var jätte roligt med dom små liven! Man fick ju säg några favoriter men de flesta var super goa :) Eftersom solen lyste i förmiddags och det låg snö på marken så gick vi i väg med alla 13 barnan för att åka pulka! Mysig, barnen älskade det. Dagen var alltså kanon och alla (nästan) var glada, det kan inte bli bättre!!

Ajj, katten vandrar runt i mitt knä nu och hon trycker in sina klor i mina lår. Det är inte så skönt ska säga. Men nu la hon sig äntligen min gossetös. Hon har innan vandrat runt i mitt knä, sen bakom mig på stolen´, sen fram igen. Riktigt velig tösabit! Nu är hon upp på skrivbordet igen och skymmer sikten, hepp nu var det stolen som gällde igen. Nej slut pratat om Currys veligheter.

Imorgon ska ja och de andra två till stan och kanske shoppa lite! Inte bra för min ekonomi inte, men finns det något bättre än att komma hem med kassar med kläder och prova dom ännu en gång för att sedan hänga in dom i garderoben :)

Nu ska jag gosa med hårbollen bakom mig!

Sanna



Älskade småbarn

Jippieee!! Imorgon så ska jag hänga med mamma till jobbet. Det kanske låtet trist men det är den verkligen inte för hon jobbar på en förskola (dagis). Och jag älskar småbarn! Jag kommer ju förhoppningsvis gå på barn & fritids programmet i höst så jag måste ju gilla barn, right? Som tur är så har mamma sovmorgon och börkar kl 9.00 på torsdagar så jag slipper att gå upp kl 06.00. Skönt. På mammas avdelning är barnen i väldigt olika åldrar, från ett åringar till femåringar och det är ju i den åldern som dom är som härligast :) Ohh vad jag längtar!

Idag har jag, mamma och bror min bakat drömtårta (rulltårta). Inte helt fel de ska jag säga er.
Nej, nu måste jag slita mig från datorn för nu är det tränings dags på vardagsrumsmattan. Man tager vad man haver!

Här har ni receptet på rulltårtan:

Du behöver:

  • 3 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk kakao
  • 3/4 dl potatismjöl
Fyllning
  • 150 g smör eller margarin
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 äggula

Gör så här:

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt bakpulver. Tillsätt kakao, sikta den om du vill slippa klumpar. (Att sikta innebär att man häller den i en sil som man skakar kakaon igenom.)

 

Tillsätt sist potatismjöl och vispa till en jämn smet.

 

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper, ca 30 x 40 cm.

 

Grädda mitt i ugnen i 250 grader i 5 minuter. Om du har varmluftsfunktion i din ugn grädda den då i mitten i 200 grader i 8 minuter inställd på varmluft. Jag tycker att det är lättare att få bra resultat i varmluftsugn. Om du använder vanlig ugn så observera att du verkligen måste vara med och "vakta" rulltårtan sista minuten så att den inte blir bränd.

 

Stjälp direkt upp rulltårtan på sockrat papper. Dra bort bakplåtspappret som kakan gräddats på. Låt rulltårtan svalna.

 

Gör fyllningen. Låt matfettet bli rumsvarmt. Rör matfett och florsocker till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt vaniljsocker och till sist äggulan. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop. Lägg rulltårtan kallt i kylskåp minst 20 minuter innan du skär den.

 

Förvara rulltårtan i kylskåp.


Bred ut rulltårtesmeten på bakplåtspapper med uppvikta kanter i en långpanna.


Drömtårtan direkt efter att den tagits ut från ugnen. Vänd direkt upp rulltårtan på sockrat papper och ta försiktigt bort bakplåtspapper.


Bred ut smörkrämen på rulltårtan och rulla ihop.


Ihoprullad drömtårta. Lägg in kylen. Sen är det bara att skiva upp och njuta.

Recept och bilder tagna från http://www.recepten.se/recept/droemrulltaarta.html

Tisdag

Austalia filmen var super bra, den måste ni verkligen se. Den innehöll båda spänning och romantik! Det hända något hela tiden och filmen var hela 2h 45 min lång.

Idag blir den en sådan här tråkig dag hemma framför datan och glo. Gillas icke!! Men vad ska man när man har upptagna vänner.

Kollade lite på Monkis hemsida och fann den här super söta kjolen som gärna får flytta in i min garderob!


Bio med mor min och Mormor :)

Hallå allihopa! Sovit gott? Nu ska jag till mina kära vänner och vi ska "leka" Det ska bli mkt trevligt som vanligt. Vi får se vad vi hittar på. Filmen igår var jättebra fast ajg har sätt den ett antal gånger. En riktig ungdomsfilm.

Senare i kväll ska jag, mamma och mormor gå på bio :) Vi ska se filmen "Australia" med Hugh Jackman och Nicole Kidman. Jag har hört att den skulle vara väldigt bra men vi får väl se! Är det någon som har sett den, är den bra??

Här kommer dagens outfit och en bild på den jeansjackan som jag köpte igår :) 299:- från ginatrocot :)



Dagens outfit:
Svart tröja från Ginatricot
Grå stickad väst från Ginatricot
Svarta jeans från .....


Sandor Slash Ida

Nu ska jag sätta på filmen "Sandor slash Ida" En riktigt bra film :)

Ha en riktigt trevlig kväll så hörs vi i morgon. Natti natti <3

Sanna


Curry :)

Ursäkta för att det har varit en usel bloggdag idag. Jag har inte riktigt haft lust att skriva men det ska jag försöka ändra på. Idag har jag myst med min ursöta kissemisse Curry, varit i stan och köpt en fin jeansjacka (visar bild imorgon) och ett par fina silvriga rosettörhängen (kanske visar imorgon). Jag har äver precis kommit in efter en timmas promenad med mammsen. Alltid lika mysigt. Så nu ska jag gosa ner mig i soffar i mina mjukisbyxor och min älskade hultafors tjock tröja!
Imorgon hittar jag och mina undrarbara vänner på något kul, vi har inte riktigt bestämt vad än men jag ska meddela när jag vet mer :)

Sanna

Min söta katt Curry: 




Stackars små gåsar!

Man hör ju mycket om dun produktionen på tv nu. Det är så hemskt. Hur kan människor sitta och DRA loss fjädrarna från från fåglarna?? Det är helt sjukt. Tänk er att ni hade hår som ni har på huvudet fast på hela kroppen och någon band fast era armar och ben och drog loss allt erat hår! Det är helt fruktansvärt. Och att vi köper täcken, kuddar, jackor mm.. som har handplockat dun i sig. Fåglarna lever ju när dom drar tänt vilken smärta!! Och den här smärtan får de uppleva 3-4 gånger i livet innan de blir dödade. Vilket liv! Usch, jag mår nästen illa när jag hör om det! 
Jag tror att det kommer bli ändring efter det här, iallefall i Sverige, och det får vi verkligen hoppas. För nu kommer Ikea, Åhlens kolla upp vart dunet kommer i från annars så kommer vi svenskar sluta köpa dun.!!!


Den här varalsen får frysa medans vi är varma och goa under våra duntäcken!

Söndag

God morgon allihopa :)

Sovit gott! Nu sitter jag här i pappas stora Modo hockey tisha och filosoferar! Såg på melodifestivalen i går som alla andra och är inte över förtjust. De enda som var bra det var Alcazar cog Emilia och det va tur att de gick till Final för om Carolin skulle gått till final skulle jag fått spader. Hon var inte bra. Jag är nog inte den enda som tycker det.

Solen lyser och snön faller så nu ska jag ta med mig kameran ut och fota lite, lägger inte bilderna sen :)

P.s Tack för lappen Ellinor, du är för gullig du :) D.s

Sanna



Träning

God Kväll allesammans!

Jag och Ellinor hade det jätte mysigt igår och idag. Vi kollade på min favvo film " Pretty Woman" ohh vad jag älskar den filmen. Den är så mysig. Idag så gick vi ner och åkte lite skridskor, eller man kanske skulle kalla det vattenskridskor. Över den ca: 20 cm tjocka isen så var det ca: 5 cm med vatten :P Det var väldigt blött men det gick. Vi tog även mkt fina bilder som jag slänger in sen när jag har fått dom!

*Sniffar* nu vankas det mat känner jag. Det blir klyftpotatis (favorit i repris) och baconlindad fläskfilé. mums..
Jag har även haft en riktigt jobbigt tränings pass. Armhävningar, lyfte lite vikter, situps mm.. Mina armarvärker nått fruktansvärt. Jag har ju inte tränat på några månader men nu blir det träning varje dag, nästan iallefall :P

MAAAAT :)

Äntligen...

FREDAG :) Haft en bra dag? Min har varit lite sådär. Snuvan har kommit, ont i halsen och huvudet värker. Men nu ska vi inte deppa för snart kommer Ellinor hit och hon ska sova över här i natt. Det blir riktigt mysens! Synd bara att inte Emmy kunde vara med. Men vi gör om det fler gånger!

Idag har det snöat, vilket innebär att snöbollar flyger över hela skolgården. Så det är lite riskabelt att gå över skolgården men jag klarade mig! Puhh. Blev även klar med min mjukisbyxor idag, har på mig dom nu faktiskt, sköna :) Det finns en kopierings maskin på syslöjden. Emmys favorit syssla, idag kpierade vi våra ansikten det blev en mycket fin bild, kolla bara här :)




Läskiga mörker

Hallå!

Hur står det till med er? Själv är jag lite trött och känner att jag har lite ont i halsen, hoppas det går över. Idag hade vi nationella prov och det gick nog ganske bra. Jag valde att skriva en krönika som skulle handla om mörker och varför vi är rädda för mörker. Jag satt i ca: 2 timmar så man blir lite trött.  Nu ska jag nog ta något att äta, få se vad det blir. Jag har alltid så svårt att bestämma mig när det gäller mellanmål och kvällsmat. Jag blir så irriterad och kommer inte på något att äta, hehe, ett riktigt i-land problem :)

Här kommer gårdagens outfit :)
Kjol från Ginatrocot
Tröja från Ginatricot
Kofta från H&M
Halsband från H&M


Snorungar på högsta nivå

Kolla in när dessa snorungar lurar den norska befolkningen, skit kul :)





 








Pizzatime

God eftermiddag på er allihopa :)

Haft en bra dag? Min dag har varit lugn. Idag hade vi idrott och spelade inneband, inte riktigt min grej men det gick bra endå. De delade upp oss i två grupper, en seriös grupp och en oseriös. jag ställde mig såklrt i den oseriösa gruppen och vi spelade tjererna och johan mot dom slöa killarna. Men vi förlorade trots allt. Men jag vill bara tillägga att jag gjorde MÅÅL!

Nu sitter jag här en bonnaby där Ellinor bor. Vi har precis ätit pizza och ska avsluta gormemiddagen med en parisbulle till mig coh två donuts till Elli :) Kan inte bli bättre. Vi är inte klar med So inlämningen så den sak vi göra klart och så blir det väl... ne det är väl det vi ska göra.

Sanna

P.S Det kommer en dagens outfit senare i kväll :) D.S


Skorna har kommit :)

Här har vi skorna :) Dom passade som tur var !!











Mmm... Marabou

Sitter och äter choklad kl 18.42 en kall och mörk tisdags kväll. Kan det bli bättre. Jo om det var sommar och man satt på stranden, solen lyste och 25 grader varmt. Det skulle inte heller vara helt fel men snart är det ju sommar. Och jag längtar så jag spricker. Sluta nian, avslutnings fest för alla nior, sola och bada, torsdagskvällarna, varm och skönt, bära tunna sommarkläder och slänga upp vinter jackan på vinden.

Nej nu skenade det iväg lite väl lång här men det jag vill med det här inlägget var att tipsa och en riktigt god marabou choklad som heter Premium Hazelnut Nougat. Kan inte få nog av den.

Bilderna på de nya skorna kommer, jag har inte kunnat hämta dom än för mamma måste visa sin legitimation och hon slutar jobba kl 19.39 :/


Nationella prov

Ojoj, vad nervös det var idag, Alla nior i hela Sverige sitter och gör precis samma prov precis samtidigt, lite häftigt tycker jag!! Provet gick sådär, jag tycker det är svårt att beskriva bilder och dikter men det ordnar sig nog. Men nu är ju ett prov avklarar och det är ju jätte skönt. Nu är det ju bara 8 prov kvar :/. Det kanske blir mer för nu har det ju börjat prata om att ha nationella prov i No oxå. Väldigt vänligt av dom,  VILL DOM TA KOL PÅ OSS ELLER???

När jag kom hem från skolan så sprang jag till brevlådan, rotade runt lite. Och där låg det. Mina skor som jag beställde från Ellos har kommit, HURRA! Så nu ska jag springa och hämta paketet i kiosken.
Jag lovar att visa er sen. :)

Dagens outfit till skolan blev:
ett par ljusblå jeans från Ginatricot,
Ett linne från Gina
Och en svart Adidas tröja med guld detaljer!


- Härligt ??

Måndag igen

Hallå bloggen, hur mår ni idag då? Själv mår jag kanon fint för jag har ju varit hos min en lilla bästis Ellinor. Vi skrev på våran So inlämning om Japan och Brasilien som ska vara inlämnad på fredag. Vi gjorde ganska mycket fast vi(Ellinor) var väldigt flamsiga :) Så nu har vi inte så mycket kvar. Skönt. Rebecka, ellinors lillasyrra, är ju bara för söt. Jag är kär!!;)

Imorgon har vi 9:or nationellt prov i svenska, läsförståelse. Jag är nervös, men vem är inte det inför ett nationellt prov. Men det ska nog ordna sig för sen efter 80 minuter så är man ju klar med en tredjedel av svenskan. Snabbt uträknat av mig själv!

Fick även ett mejl från Ellos.se där jag har beställt två par skor, att paketet är packat och kommer om 3-5 dagar. Jag vill ju ha de nu, men den som väntar på nått gott....väntar aldrig för länge. Eller vad säger du ellinor :)

Här kommen en dagens outfit:
Replay jeans från Turkiet
Randig tröja från H&M
Svart korfta från H&M
Ringar från Glitter


Kläder

Kikade på lite Asos.com och hittade de här godbitarna :) Kanske köper något av de, vi får se. Skorna är från Halens.se
Fick ni några favoriter?

















Morgon inlägg

Hallå,

Jag har precis ätit frukost. Jag åt här frmför dator som jag aldrig brukar göra så då kunde jag slänga in ett lite inlägg innan jag går och blåser håre och borstar gaddarna :) Idag har jag en jätte härlig dag i skolan. Vi börjar kl 9.00 med idrott, roligt! Sen har vi en kort engelska och efter det är det lunch. Sist men inte misnt har vi So sen slutar vi 13.15 :)
Nej nu måste jag kila.

God morgon förrensten!!

Skridskoåkning för hela slanten.

Har precis kommit hem från skridskoåkningen, helt rosig om kinderna :) Härligt värre. Det har ju inte snöat så mycket där jag bor så isen var nästan perfekt så vi var ute och åkte i nästan 2 timmar och åkte fram&tillbaka över sjön, solen lyste, minus grader och en semla i magen, kan det bli bättre än så här.:) Jag hade med mig kameran så jag tog lite fina sommarbilder hötll jag på att säga, vinter bilder menar jag såklart.


- Har ni sett på maken ett flygskär :)


- Jag målade en finfin gubbe på isen. :)


- ÅHH, sand under isen!


- SEEEEMLAAA


- Jag påbörjade en snöängel :)


- Skapade ännu en vacker bild!


- Pappa!



Selmor eller Semlor?

Idag får vi besök av farmor och farfar som så gärna ville bjuda på semlor. Och det tackar man ju inte nej till eller vad säger ni? Fast jag är ju inte så förtjust i mandelmassa, jag har hellre sylt i men det är väl dags att växa upp nu kanske.
Vad tycker ni om semlor?

Nu hör jag tjat bakom min rygg att jag måste damsuga. Finns det något tråkigare?
Men det är väl bara att göra så får man det gjort. Vi hör senare!

Sanna



RSS 2.0