AJAJAJ DÅ

Ohhhhh, vad ont det gör. Mamma och Pappa är iväg på fest så jag lagade mat till mig och min brorsa. Tog ut den varma plåten ur ugnen, än så länge smärtfritt, jag dukade lite för att sedan ställa in den värma plåten i ugnen igen. Glömde förstås att den var varm så nu har jag ett svidande ärr på handen. Lysande sanna, lysande.  Så nu sitter jag här med en påse med isbitar och isvatten och tycker väldigt synd om mig själv. Kan det bli värre?

Maten smakade iallefall gott, det blev klyftpotatis och grillspett riktig lyxmat helt enkelt. Till efterrätt åt jag citronfromach och mosade hallon till. Super gott det kan jag verkligen rekomendera. Nu ska jag gå iväg och kolla på "så som i himmelen"

Sanna


- Längtar till sommaren <3


Ny design

Trixade lite med min bloggdesign, vad tycker ni om den?

Minnen & gårdagens outfit

Jag har precis kommit hem från en jättemysig prommenad i parken. Alla barndoms minnen bara ploppade fram när man såg alla stenar man lekt på och alla roliga saker man gjorde när man var yngre. En sten som "liknade en bil, en stor sten som envisades att allltid klättra upp på, en stoor kulle som jag och min brorsa skulle cykla ner i från, det kunde bara sluta illa och det gjorde det, jag ramlade och blev ledsen skulle gå hem och gråta hos mamma men hemma var bara mormor och morfar och skulle vara barnvakter. Det är så mysigt att tänka tillbaka på den tiden när man lekte och inte hade så många val att göra bara om man skulle leka med detn röda elle den blåa spaden. Nu måste vi välja till ett gymnasium, vår framtid. när man va liten så hade man inte så mycket bekymmer livet var lättare.

Nu har vi precis fikat och jag sitter vid datan igen.




Gårdagens outfit:
Skinnjacka från Vero moda
Stckad tröja från H&M
Jeans från GinaTricot
Stövlar från Skopunkten
Halsduk från Lindex

Morgon

God morgon allihopa.

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag men det blev lite sent för jag fastanade framför L A ink. Själv vill jag inte ha någon tatuering men det programmet älskar jag, även Miami ink. Kan inte få nog av det.
     Idag ska bara vara hemma och slappa kanske baka en lite kaka, vem vet. Pappa och Robin är iväg på båtmässan så jag och mamma är ensamma hemma. Vi får se vad vi hittar på.
    Desigen på den här bloggen är kanske inte det vakraste men det ska vi snart ändra på. Men först ska jag äta lite frukost och göra mamma sällskap framför tv.

Här är bilden på mina mjukis byxor, visst é de fina :)
Kolla även in mina super snygga strumpor som jag har fått av emmy och Ellinor.





Shopping på Ellos.se

Här har vi lite fina grejer som jag har köpt på ellos.se. Jag väntar med spänning och hållar alla tummar jag har för att skorna ska passa. För jag har aldrig köpt skor på nätet förut så det ska bli spännande. Armbandet köpte jag för att komma upp i en viss summa för att få rabatt :) Men det kan nog va snyggt i vår se för vi hoppas!

Gladiator sandaler: 249:-
Blå tygskor: 179:-
Läderarmband: 79:-






Bilderna från dagen kommer snart kommer snart...

Bröllopsduellen

Skolan var rätt okej idag, men 5 lektioner innan lunch är alltid lite jobbigt. Min mage kurrar alltid och det är lite genant i vissa lägen men då är det bara att flytta på stolen lite så det inte hörs (Ellinors sätt) Är det bara jag som har det så eller finns det fler hungriga männinskor där ute, vars magar låter som en orkester? Efter lunch( ÄNTLIGEN LUNCH) hade vi bara en lektion kvar,  underbara syslöjd. Där håller jag på med ett par svarta mjukisbyxor som snart är klara. Det kommer bild på dom när jag fått bilderna av Ellinor. Så håll ut :)

Sen drog vi till staden och gick där och myste, vi som är så barnsliga i vanliga fall ville känna oss lite vuxnare så när vi fikade så tog jag och emmy en Chai latte vi som i vanliga fall, snåla som vi är, brukar ta vatten, Den där chai latten som består av svart te och kryddor smakade inte gott. Emmy drack upp sin medans jag bara drack några klunkar. Så äckligt va det jag kunde inte få i mig det. Men nu vet jag det. Sen kom Olivia och fredrika så gick vi på bio. Vi såg bröllopsduellen och den var över förväntan så folk därute som inte har sett den, gör det bara. Den var underhållande hela tiden.


Bilden på mina mjukis byxor och en dagens outfit kommer och några minuter.



här kommer en bild på min gosekatt så länge :)

Hejsan

Ja, då får väl jag säga välkommna till min nya blogg, trevligt att ha er här. Jag hade ju en blogg förut men tröttnade på att skriva, men blev jag jätte sugen på att bara skriva så jag gjorde mig en ny blogg. Jag kan väl inte säga att jag hade så många besökare förut men jag hade några få trogna läsare, Ellinor& Emmy (mina bästa vänner) och min bror. Men nu hoppas jag på ändring men vi frå ju se hur det blir. Men vad ska jag skriva i mina ilägg då, kanske ni undrar nu. Jag kommer skriva vad som händer och sker i mitt liv och om lite smått och gott. Det kan även titta in vissa mode inspererande inlägg för det är ett av mina intressen men det känns tråkigt och uttjatat. De flesta bloggare skriver ju om det.

Ne nu måste jag snygga till min blogg lite, den sser ju super tråkig ut sen ska jag nog hoppa in i duschen ( alltid lika klurit för mig att stava till dusch men jag tror jag lyckades den här gången)

Sanna 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0