You raise me up

Hittade en urgullig video på en tjejs blogg. En liten kille som sjunger "You raise me up" Jag ryser( kansk fryser, hehe) Så underbar röst!! Lyssna och njut. Hårstråna på mina armar ställde sig upp under mig mysiga fleecetröja :)


Besökarrekord

Hallå :) Nu sitter jag och Ellinor här och trycker just nu i oss massa drömtårta :) Kan inte bli bättre!  Nu gick Elli ut och hämtade ett glas vatten till oss båda. Det är ju riktigt praktisk, hon måste komma hit oftare =) tihi.

Jo förreste jag hade besökarrekord igår :) Hela 63 st var inne och kikade på min blogg, hoppas ni stannar kvar! =)


Emmy på syslöjden :) Är det sånt du gör emmy på skoltid???




Sommar outfits

Mamma skällde nyss på mig att jag satt för mkt framför datan så jag satte mig vid köksbordet, vässade en penna och satte mig framför datan igen. Ne skojja bara, jag målade faktisk lite outfits som jag gärna har på mig i sommar :)
Min favorit är nog nr 1 och 2. Nr 3 är jag inte så nöjd men men visar den endå! =)

Vilken är eran favorit?


1.

Den är ett par slitna jeansshorts, egendesignat linne (halva linnet småblommigt, funderar på att sy det i slöjden sen, får se) en svart cool hatt, en volang väska ( finns en sådan på lindex, kanske ska inhandlas) mina sandaler från ellos, även ett par fina örhängen till och lite coola armband så är du klar för en dag på stan =)

2.


Det är ett par slitna, söndriga stentvättade jeans, höga heels, ett vanligt pösigt, vitt linne, silvrigt halsband och ett par örhängen format som en blomma :)

3.


Den här outfiten består av följande: Ett vitt linne med spets längs upp, en annorlunda kjol, en frans väska, ett par pumps, berlock armband, pärlörhängen och en jeansjacka =)

Stressigt värre

Hallå mina vänner :) Haft en bra dag? Min dag har väl varit okej. Jag kände på mig att det va något istället på idrott som vi har som första lektion. Men tänkte inte mer på det och hängde bara med resten av klassen bort till gympasalen. Såg på mobilen att Emmy hade ringt 3 gånger. Så jag slängde bara på mig jackan och sprang till aulan. Hann inte byta tillbaka till min riktiga tröja så det fick bli gympatröjan hela dagen :P Men det spelade inte så stor roll för den var bara en vanlig svart.

Nu är jag intstängd på mitt rum för de har kommit några från försäkringkassan och snackar med mina föräldrar och bror. Magen kurrar, men jag måste vänta, stackars mig.
Men här kommer iallefall lite bilder från dagen. Dagens outfit (innan gympa trasslet) skjortan jag hittade i mammas garderob igår (är lite osäker vad jag tycker om den, kommer nog inte använda så mycket) och på mitt fina nya nagellack (det är inte så rött som det ser ut, utan mer rosa/lila :)


Hatt eller inte??

Var inne lite i mammas garderob och hittade en cool jeans skjorta. Mamma ville inte ha en så jag välkommnade den mer än gärna in i min garderob :-) Den blir nog fin i sommar tror jag. Jag provade även mammas svarta hatt. Jag tyckte att hatt är ganska coolt. Men jag undrar om jag vågar bära den. Vet inte vad jag tycker om den. Vad tycker ni hiss eller diss. Helt ärligt.


RSS 2.0