Gott med grishjärta!

Hallå. Det blev inget bloggande för min del i går men jag var ute nästan hela dagen. Solen lyste så vi drog ner till sjön sm ligger ca: 250 meter från vårat hus :) Vi drog på oss skridskorna och så åkte vi bort till en udde och grillade korv och fikade! Och läste på korv förpackningen, vet ni att det är gris hjärta i korv det är även lite gott grisfett i det oxå, viss blir man sugen, right? :/. Jag, nyfiken som jag är, skulle kolla hur tjock isen var. Så jag tog yxan och började hugga ett hål. Och jag hökll på säkert i en kvart och jag högg och högg, Isen var ca: 25 cm tjock. Det tog sin lilla tid. Sen när vi kom hem så åt vi hamburgare och kollade på Beck- Gamen. Mycket spännande.

NU ska jag snart ta bussen till stan och klippa mig. Spännande. Men jag ska nog inte göra några stora förändringar bra klippa topparna, och kanske klippa upp håret lite mer. Fr se hur det blir.  Kanske visar bild sen. Ne nu måste jag diska efter mellanmålet.

Ciiaaao
Kommentarer
Postat av: Louise

sv: har ju bara haft det i typ två dagar, så jag vet ju inte riktigt än om de blivit bättre:) Men själva nagellacket är riktigt bra och snyggt! och trillar inte av:)

2009-02-16 @ 15:09:51
URL: http://louiselb.blogg.se/
Postat av: Michaela

tack! :)

2009-02-16 @ 16:30:28
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Du är alltid så fin i håret och så passar du i allt så det blir nog finemang! Jag ser dig ju förr eller senare... And that´s why I don't eat KORV!:)

2009-02-16 @ 17:51:49
URL: http://ellinoorh.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag äter nästan aldrig korv längre, i alla fall inte sedan vår lärare läste upp vad som var i det

2009-02-16 @ 18:19:07
URL: http://fannyhugosson.blogspot.com
Postat av: Fanny

sv: Njaa.. inte direkt

2009-02-16 @ 18:59:19
URL: http://fannyhugosson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0